Header1

Lej dit feriehus ud

Fordele ved udlejning gennem Borntours

Du har nu taget det første skridt til færre bekymringer og en bedre økonomi.
Læs venligst mere om hvad vi kan tilbyde og kontakt os for en personlig service omkring din feriebolig.

Borntours har ansatte som har været i feriehusbranchen i mere end 25 år, i kraft af dette kender vi alle disse behov og praktiske problemer der måtte opstå med en feriebolig, og især ved en feriebolig hvor der er lang transporttid imellem hus og ejer, dette er da også en af grundene til at vi nu har opbygget en gruppe af dygtige medarbjdere som tager sig af alle praktiske ting.

Uforpligtende snak om udlejning af dit sommerhus

Det koster ingenting at få en helt uforpligtende snak og en lejevurdering af dit sommerhus. Måske kan vi konstatere, at du allerede har en fornuftig lejeindtægt hos dit nuværende udlejningsbureau - og så er det jo bare helt fint.

Men det kan også være, at vi kan gøre det bedre end din nuværende samarbejdspartner? Og hvis du i øjeblikket ikke udlejer dit sommerhus, kan vi under alle omstændigheder give dig et godt tilbud.

Vi giver også gerne professionel rådgivning og tips i forbindelse med indretning samt evt. renovering eller ombygning af dit sommerhus.

Hvis du ønsker at høre mere om udlejning af dit sommerhus hos Borntours Feriehusudlejning, eller ønsker et tilbud på udlejning af dit sommerhus. kan du kontakte os pr. telefon på 31607015 eller sende os en e-mail.

 

Også du kunne nyde godt af en god service fra medarbeiderene hos Borntours.

BornTours

Hvem er Borntours?

Borntours Feriehusudlejning er det lille lokale, familie ejede feriehus bureau der nu igennem de sidste 20 år har stået for god service, lokal kendskab og stor flexibilitet - både overfor områdets feriegæster men så sandelig også overfor husejerne!

Mere feriehus - bare billigere

Når du lejer et feriehus hos Borntours feriehusudlejning, lejer du direkte hos det lokale udlejningsbureau i området.

Hvorfor udleje dit feriehus?

Som husejer hos Borntours Feriehusudlejning er du ikke blot "et nummer" i et kartotek - vi sætter stor vægt på personligt kendskab til alle vore husejere; at være sparringspartner, og gerne hjælpe med tips og gode ideer til en endnu bedre indtjening på dit feriehus!

Kontakt os

Borntours
Brinkevej 7
3770 Allinge
Tlf: +45 31607015

Email: info@borntours.dk